ColoradoSystem

Colorado Code

A Colorado Code©® egy csodálatos, új spirituális rendszer, és ez az oldal némi bepillantást enged abba a tudásba, amit a rendszer kialakítói - Összerendezők - és az őket segítő indián sámánok birtokolnak, és legjobb szándékuk szerint törekszenek megosztani mindazokkal, akik időt és energiát szánnak arra, hogy ezt a tudást befogadják. A rendszer itt, és most a XXI. században, a legjobb tradíciókra építkezve kínál utat az emberi testet öltött lelkeknek - a múlt, és a jövő spirituális tudásához egyaránt. Tovább>>

Nyílt napok

Szeretnéd megtapasztalni a Colorado Code energiáit? Érdekel az energiával való munka, de nem tudsz róla eleget, vagy nem közvetlen forrásból származnak az információid? Gyere, és szerezz tapasztalatokat! Várunk szeretettel a következő nyílt napon. Tovább>>.

Tanfolyamok

Kérlek, nézz szét nálunk, és ha úgy gondolod, várunk szeretettel tanfolyamainkon, ahol elsajátíthatod a Colorado Code szintjeit. Tovább>>.

Energetikai kódolások

Testi, vagy lelki problémád van? Szertnéd tudni, miben és hogyan segíthet rajtad a egy energetikai kódolás?

Események, rendezvények

A közeljövőben várható eseményeinket, rendezvényeinket megtalálod itt: Eseménynaptár

Miért kiváló lehetőség a Colorado Zéró minitanfolyam?

Sokan kíváncsiak az energiával való munkára, és az energia érzékelésére, jelenlétére. Az első tapasztalatok előtt mindannyiunkban ott van a kérdés, hogy mi is ez? Tényleg működik? Én is képes vagyok rá? Érdekel, de hol kezdjem?
Nincs jobb megoldás, mint tapasztalatokat szerezni, lehetőleg komoly elköteleződés, és anyagi befektetés nélkül.
Erre ad lehetőséget a Colorado Zéró minitanfolyam. Sőt igazából sokkal többet ad.