Az energiáról

Mi is a kozmikus energia?

A kozmikus energia mindenhol jelen van, átjár mindent és mindenkit.

A Colorado Code a kozmikus és az életerő energia kiegyensúlyozását célozza meg, a kozmikus energia gyógyító tudatossága alapján. Eliminálja és feloldja a toxikus energiát, és toxikus anyagokat, hatást gyakorol a fizikai, az érzelmi, a mentális, és az azon túli szintekre is. A Colorado Code segít megteremteni a harmóniát környezetünkben is.
 
Beavatás a Colorado Code rendszerbe
 
A beavatások során a beavatottnál energia csatorna nyílik meg, mely a kozmikus energia közvetítésére szolgál. Akik Colorado Code beavatást nyernek, saját természetes energiájuk fejlődését, magasabb szintre emelkedését tapasztalják. 
A beavatástól kezdődően a kozmikus energia része lesz a beavatott testének és energia-mezőjének, s amikor bármely tárgyra, emberre, állatra, kristályra, növényre, stb. ráteszi kezét, az energiaáramlás oda irányul.
A tanulók a Mestertanárok általi beavatásokon keresztül jutnak a Colorado energia adott szintű birtokába. A beavatások során a szimbólumok bepecsételődnek az adott személy energiamezőjébe, s egy angyali útmutatót, jelzést adnak, segítve a magas vibrációs szintű energia közvetítését. A Colorado Code energiájával történő munkát kódolásnak nevezzük.
 
A kódolás használata
 
A Colorado Code energia magas spirituális rangú energia, a szeretet energiája. Miközben energiával dolgozunk, közvetítőként, csatornaként működünk, s eközben a rajtunk átáramló energia hatására saját energiaszintünk is emelkedik és tisztulunk a létezés minden szintjén.
A kódolás kiegyensúlyozza a lelket és szellemet, ennek hatására egészségesebbé teszi a testet a veleszületett öngyógyító képesség aktivizálásával, és segít abban, hogy boldogabbak legyünk az életben. Erősen csökkenti a stresszt, emeli a spirituális képességeket, fizikai, mentális, érzelmi szinten hoz pozitív változásokat.