Képzések lépésről-lépésre

JELENTKEZÉSI LAP

Colorado ZÉRÓ ingyenes workshop és minitanfolyam    

egynapos ingyenes minitanfolyam és workshop, ahol a Colorado rendszerrel kapcsolatos alapvető információkat, lehetőségeket, technikákat ismerhetik meg a részvevők. Az tanfolyami jelleget az adja, hogy egy alap szintű beavatásban részesülnek a résztvevők, amivel képessé válnak önmaguk, és mások alapszintű kódolására, személyesen és távolból is.

Colorado Basic ReCoding I-II. szint, RyoCO

2 napos tanfolyam, ami a rendszer alapjaival ismerteti meg a hallgatót. Vezetett meditációk, és három beavatás során kapcsolatot teremt a hallgató, és a Colorado rendszer által hasznát kozmikus energia első - második szintje között. Képessé tesz az energiával való alapkódolásra személyesen, és távolságtól függetlenül is.

Colorado Basic ReCoding III. szint, SeikiCO

SeikiCO energia a Kozmikus energia egy olyan szelete, aminek használata az ősi egyiptomi gyógyító papok idejében volt jellemző. Az energiaminőség az ősanyához köthető, akit az ősi Egyiptom idejében Hathor, vagy az ő emberi, harcos alakja, Sekhmet formájában tiszteltek.
2 napos tanfolyamon, több vezetett meditáció, és beavatások során kerülnek a hallgatók ennek az energiának a birtokába, számos gyakorlat során tapasztalva annak minőségét, és működését.

Colorado Basic ReCoding IV. szint, Imaranatha

Az Imaranatha energia egyszerű, és minden korábbi szintnél hatékonyabb kódolást, mélyebb szintű energetikai oldást tesz lehetővé generációs, preinkarnációs ügyeinkben is. Ennek az energiának egy megjelenési formáját használták a korai kereszténység idejében az eszénusok, akik közül számos híres gyógyító, és tanító emelkedett ki.


Kiegészítő tanár és mesterképzések, a rendszer igazi tudásának megismerése

ESK - EnergoSpirituális Képzések I - IV szintek

2-3 napos tanfolyamok, amelyek során a Colorado Code valódi belső tudása, és ősi ismeretei kerülnek átadásra a hallgatóknak meditációk, és beavatások során.

Tanári képzések

  • BR I-II RyoCo Tanári tanfolyam
    Feltétel: RyoCo szint elvégzése.

  • BR III-IV SeikiCo és Imaranatha Tanári tanfolyam
    Feltétel: BR I-IV szint elvégzése, BR I-II tanári tanfolyam elvégzése, aktív tanítói munka

  • ESK Tanári tanfolyamok

A COLORADO Rendszer további szintjei a felsorolt szintek megismerése után lesznek elérhetőek.